یک غذای پنیری اصیل ایتالیایی، در یک چشم به هم زدن
یک غذای پنیری اصیل ایتالیایی، در یک چشم به هم زدن

پس از اینکه کَچو پِپِه اصیل ایتالیایی در برنامه تلویزیونی "دِ مایند آو اِ شِف" کانال پی بی اِس با روش متفاوتی تهیه شد، دیوید چَنگ، صاحب رستوران های زنجیره ای موموفوکو که شهرتی جهانی دارد، آن را برای ایتالیایی ها شوکه کننده و غیر قابل قبول دانست. در روش جدید به جای اسپاگتی از نودِل رامِن فوری استفاده می شود، کاری که از نظر برخی یک گناه نابخشودنی است، اما عده ای هم آن را روشی ساده و خلاقانه می دانند. در دستور اصلی تهیه این غذا، از دو نوع پنیر پِکورینو و پارمِزان استفاده می شود. هر دو این پنیر ها نمک فراوان و طعمی قوی دارند و نه فقط به عنوان پنیر، بلکه به عنوان یک ادویه و طعم دهنده هم استفاده می شوند، بنابراین برای اضافه کردن نمک به این غذا، باید احتیاط کرد. برای دانشجویان بیش از یک بسته پنیر رنده شده در هفته و یا حتی هر دو هفته یکبار، زیاده روی به نظر می رسد، به همین دلیل در این روش فقط از پنیر پارمِزان استفاده می شود. فهرست مواد لازم این دستور، شامل اقلام کمی است و اگر تهیه این غذا به درستی انجام شود، در نهایت یک بشقاب کَچو پِپِه لذیذ خامه ای خواهید داشت. 
با ما بخون پنیر ,استفاده ,تهیه ,پارمِزان استفاده ,کَچو پِپِه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عروس ایرانی اوزون تراپی ago058R shop https://webone-sms.com/ خدمات کامپیوتری سناتور | Senator سئو کویک four-leaf-clover 6mu5ic